Пограбування по-дніпровськи: один злодій випав з вікна, іншого – закрили в квартирі

0
-2
Пограбування по-дніпровськи: один злодій випав з вікна, іншого – закрили в квартирі
У Дніпрі злодій намагався втекти від поліції через вікно по простирадлах і зірвався з п'ятого поверху багатоквартирного будинку.

Про це повідомляє Інформатор увечері в понеділок, 24 грудня.

Зазначається, що два злодії забралися в квартиру, але в той час повернулися господарі, які застали непроханих гостей і викликали поліцію, завбачливо зачинивши зловмисників.

"Єдиним виходом для непроханих гостей виявилося вікно. Вони спорудили мотузку з простирадл і мали намір спуститися по ній на козирок амбулаторії ... Перший чоловік зірвався і впав. Другий вирішив не повторювати подвиг товариша і залишився в зачиненій квартирі", - йдеться в повідомленні.

На місце прибули кілька патрулів поліції, слідчо-оперативна група, рятувальники і швидка допомога. Патрульні чергували на всіх виходах з будівлі, поки рятувальники ставили до козирка під'їзду драбину, щоб дістати злодія. Для цього знадобилися жорсткі ноші, оскільки чоловік під час падіння пошкодив спину і голову. Другого злодія в квартирі також затримали.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні