--> «Мене вбивають ті, що їздять в Москву», – Василь Чепелюк про волинський бізнес у Росії | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Мене вбивають ті, що їздять в Москву», – Василь Чепелюк про волинський бізнес у Росії

0
-1
«Мене вбивають ті, що їздять в Москву», – Василь Чепелюк про волинський бізнес у Росії
Народний артист України Василь Чепелюк розповів, як він ставиться до волинських бізнесменів, які ведуть підприємницьку діяльність в Російській Федерації.

Про це він розповів у коментарі інтернет-виданню "Волинь24".

Народний артист зазначив, що на Волині він таких не знає.

«На Волині таких певно немає. Треба бути об’єднаними, працювати всім разом, якщо боротися, то боротися. Якщо створювати якісь протестні акції, то всім разом і артистам, і бізнесменам, і просто громадам. Я так думаю», – зазначив артист.

«Мене трошки вбиває те, що люди їздять в Москву на заробітки. Треба лишатися вдома, треба створювати тут робочі місця. Сьогодні спеціалістів високо рангу не можна знайти в Україні. Я розумію, що це меркантильні бажання – заробити гроші. Але треба створювати якісь умови, щоб в нас залишалися, відкривали бізнес, фірми», – зауважив артист.

Василь Чепелюк негативно налаштований до тих, хто веде бізнес в Росії.

«Я протестний до тих, хто з Росією веде спільні справи. Я розумію, що це наші брати. Але не в статусі менший брата, з якого можна насміхатися. Ми маємо бути в рівних вагових умовах, щоб ми отримали свободу та в. Тоді буде мир і дружба і все стане на свої місця», – висловився народний артист України.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні