--> У Multiplex покажуть Канські шедеври* | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Multiplex покажуть Канські шедеври*

0
-1
У Multiplex покажуть Канські шедеври*
12 грудня відбудеться традиційний показ найкращих роликів Міжнародного фестивалю креативу Cannes Lions.

Організаторами показу виступають офіційне представництво Cannes Lions в Україні та мережа кінотеатрів Multiplex.

Майже три години захоплюючих історій, весь спектр емоцій і відчуттів, які дарують нам всесвітньо відомі бренди. Виявляється за тюбиком зубної пасти або парою кросівок стоїть цілий світ переживань, гумору, сліз, тривог і надій, а іноді і справжній катарсис. Але для того, щоб донести цей спектр емоцій до кожного з нас, потрібно мати справжній талант і майстерність. І у тих, хто створив ці хвилинні шедеври, є і те, і інше.

Канський Лев даром не дістається. Це ознака найвищого професіоналізму та креативності, що виходить за рамки стандартів і стереотипів. Кожен з вас може переконатися в цьому особисто і зіставити свій рівень сприйняття з рівнем меседжу, спрямованого нам великими брендами і великими креаторами сучасності.

«Не буду приховувати, ми горді і по-справжньому щасливі тим, що нам дано ексклюзивне право і надана можливість ознайомити всіх творчо мислячих і креативно діючих українців з останніми досягненнями світової креативної думки, які пройшли найсуворіше тестування в Каннах», - каже Офіційний представник Cannes Lions в Україні Костянтин Кузнєцов.

«Мета роботи представництва – інтегрувати Україну в світовій креативний процес, а першим кроком в цьому напрямку є ознайомлення української громадськості з останніми досягненнями цього процесу. Чим більше людей відвідає наші покази, тим потужніше буде творчий імпульс, тим більше буде натхнених людей, готових творити і здійснювати творчі відкриття. Приходьте, насолоджуйтеся, надихайтеся і дійте – ось алгоритм, який ми хочемо запустити своїми показами Тижня Шедеврів».

На сайті Multiplex можна замовити квитки онлайн.

Посилання на квитки: http://bit.ly/2r37p5I

Шедеври Cannes Lions – це не про рекламу, це про мистецтво. Шедеври, які інші від вас приховували.

Інформаційна довідка:

Представництво Cannes Lions в Україні з 2006 року працює над популяризацією новітніх досягнень і найбільш значущих робіт в області креативних індустрій, а також допомагає українським компаніям гідно представитися на міжнародній сцені в рамках фестивалю креативності Cannes Lions.

Cannes Lions - головна подія і найбільш престижна нагорода сегмента креативних індустрій. Саме на цьому міжнародному фестивалі відзначаються проривні, нестандартні ідеї, підходи і технології, які задають тенденції в розвитку культури, бізнесу і суспільства.

Нагорода фестивалю - «Оскар» в світі креативних індустрій. Фестиваль проходить з 1954 року і протягом 65 років саме тут збираються успішні бренди і найбільш креативні люди, щоб познайомитися, поділитися знаннями і продемонструвати силу і ефективність креативного підходу у всіх сферах діяльності.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні