У Луцьку створять найбільшу в Україні воскову свічку

0
0
У Луцьку створять найбільшу в Україні воскову свічку
У Луцьку планують створити найбільшу цільнолиту воскову свічку.

9 грудня о 12.00 Братство бджолярів Землі Волинської «Ройовий Стан» у Палаці культури Луцька і на Театральному майдані проведе свято Братської свічі, - повідомляють на сайті Луцької міської ради.

О 12.00 в рамках свята відбуватиметься фіксація представником Книги рекордів України нового рекорду — створення найбільшої в Україні цільнолитої воскової свічі.

В цей же час на Театральному майдані проходитиме ярмарок оздоровчих продуктів бджільництва. Лучани і гості нашого міста зможуть скуштувати і протестувати, спробувати і придбати різні сорти меду, медові смаколики, лікувальні продукти, медову косметику, віск і вироби з нього.

А о 13.00 лікар-апітерапевт Дмитро Сенишин з міста Східниця прочитає лекцію «Апітерапія та оздоровчі продукти бджільництва»для усіх зацікавлених і надасть кваліфіковані консультації.

Захід безкоштовний та вільний для відвідування.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні