--> У «Промені» виступлять Вар’яти* | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У «Промені» виступлять Вар’яти*

0
-7
У «Промені» виступлять Вар’яти*
14 лютого у Промені Сергій Притула презентуватиме нову програму «ВАР’ЯТИ-ШОУ».

Це не просто талановиті гумористи і співочі актори, кожна репліка і навіть жест яких миттєво викликають хвилю сміху у залі, вони - справжні улюбленці публіки. За вісім років існування «ВАР’ЯТИ-ШОУ» всім довели, що україномовний гумор - це гумор найвищого ґатунку.

Це завжди абсолютні аншлаги, абсолютний захват глядачів і бажання, щоб ці години щастя і гумору не закінчувалися ніколи. «ВАР’ЯТИ-ШОУ» - це гумористичне шоу, яке треба бачити всією сім’єю. У ньому немає політики і нецензурщини, майже всі жарти взяті з життя, з тих кумедних ситуацій, у які ми потрапляємо у побуті та стосунках.

Саме тому, що близькі кожному, вони одразу знаходять шлях до серця всіх глядачів. Порадуйте своїх близьких найкращим новорічним подарунком і в жодному разі не забудьте про себе.

Купуйте квитки на сайті: promin.lutsk.ua або у касах РЦ «Промінь».

Довідка: +380 (68) 525 90 09.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні