На аварійний дах луцького будинку виділили 26 тисяч

0
9
На аварійний дах луцького будинку виділили 26 тисяч
У Луцьку виділили 26 тисяч на ремонт даху будинку, що на вулиці Грабовського, 9. Люди, які проживають у аварійному будинку зібрали 109 тисяч, не вистачає лише 26 тисяч гривень.

Про це стало відомо у четвер, 29 листопада, під час пленарного засідання 49-ої сесії Луцької міської ради.

За словами депутатів, у тому будинку проживають пенсіонери, які зібрали 109 тисяч гривень. Не вистачає лише 26 тисячі гривень.

«Там дуже критична ситуація. Не вистачає тільки маленької суми. Якщо ми виділимо ці гроші і до кінця року вони відремонтують дах, то ми вирішимо питання з дахом вже назавжди», – сказав Ігор Поліщук.

Після репліки радника міського голови Поліщука, депутат Луцькради Алла Надточій звинуватила його у піарі на пенсіонерах.

«Мені дивно, що ці люди вже пів року ходять до кожного з депутатів. Вони з літа просять нашої підтримки, приходять на комісії, виконкоми, в ЖЕКи, але тоді ми їх не чули. А тепер, коли ці люди підійшли особисто до Поліщука, — то треба обов’язково попіаритися на пенсіонерах», – виступила Надточій.

Позицію Алли Надточій підтримав і депутат Микола Собуцький, який заявив, що проблему неодноразово пробували винести на сесію, однак для цього бракувало голосів.

«Місяць тому на бюджетну комісію ці люди приходили. Ми хотіли виділити гроші зі свого фонду, але нас не підтримали. Проблема в тому, що коли цю пропозицію робить Поліщук – то все нормально, коли Собуцький – то не підтримують», – сказав депутат.

Після обговорення депутат Алла Надточій сказала, що на ремонт цього даху потрібно 41 тисяча гривень, чому Поліщук просить 26 – невідомо. Депутати вирішили таки проголосувати за меншу суму, яку, за словами радника міського голови, просили пенсіонери.

Депутати підтримали підтримали пропозицію.

Після цього Алла Надточій винесла питання про додаткове виділення на цей будинок 15-ти тисячі гривень. Однак, депутати не проголосували за пропозицію обраниці громади.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні