В Устилузі після страйку «бляхарів» залишилися купи сміття. ФОТО

4
-1
 В Устилузі після страйку «бляхарів» залишилися купи сміття. ФОТО
У вівторок 27-го листопада митний пункт пропуску «Устилуг» запрацював в звичному режимі. Мітинги завершилися як біля самого пункту, так і в місті Устилузі так і поблизу Володимира-Волинського.

Устилужани першими розпочали скаржитися, що мітингарі залишили по собі багато сміття та не прибрали. Не оминула ця проблема місто Володимир-Волинський, – повідомляє «Буг».

Хоча мітинг у місті Володимирі-Волинському тривав лише кілька годин, тут теж спалили чимало шин, а ще більше залишили. Перший перехід, який «заблокували» люди став по вулиці Устилузькій, поблизу «Золотої легенди». Тут шини склали на зупинці громадського транспорту і покинули їх.

Перекривали дорогу на Устилуг ще поблизу озера Лісного. Залишили пакети сміття, а неподалік самого пішохідного переходу лежать гілки дерев.




Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ПІДАРАСИ
Відповісти
Свиното-бикота!
Відповісти
- і нема чого їм пільгове розмитнення робити!
Відповісти
Ніяких їм авто!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні