У Луцьку викрили комп'ютерний клуб, який працював уночі

1
-5
У Луцьку викрили комп'ютерний клуб, який працював уночі
У Луцьку вночі працював комп'ютерний клуб.

Про це повідомили в Управлінні розвитку підприємництва та реклами.

В ніч з 23 на 24 листопада у Луцьку провели рейд. В результаті перевірили 11 об’єктів торгівлі, ресторанного господарства та сфери надання послуг (в т. ч. комп’ютерних клубів, інтернет-кафе та закладів державних лотерей).

Так, виявили 1 факт порушення режиму роботи комп’ютерним клубом.

Порушення зафіксували працівники управління розвитку підприємництва та реклами Луцької міської ради, департаменту муніципальної варти Луцької міської ради та Луцького відділу поліції Головного управління Національної поліції у Волинській області.

За фактом порушення норм законодавства винесли 1 постанову про адміністративне правопорушення на працівника комп’ютерного клубу, що розташований на проспекті Відродження, 18.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Шановні "шукачі" ( чи то циркачі?)! На наступний "рейд" візьміть мене з собою. Я вам мінімум на двадцять таких "комп'ютерних клубів" (по факту - підпільних залів гральних автоматів) вкажу. "Безвозмездно"! І не влаштовуйте цих клоунад! Люди ж не ідіоти!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні