Аварія у Луцьку: легковик протаранив джип. ВІДЕО

2
3
Аварія у Луцьку: легковик протаранив джип. ВІДЕО
У Луцьку на вулиці Набережній трапилась подвійна аварія.

Відео ДТП оприлюднив у соціальній мережі "Фейсбук" Олександр Смик, передає інформаційне агентство "ВолиньPost".

Водій чорного позашляховика, ймовірно, не врахував дорожніх обставин і завернув у двір. У нього на швидкості влетів легковик.

Внаслідок удару позашляховик розвернуло, і він зачепив ще одну автівку, яка виїжджала із двору.
Теги: дтп, луцьк
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Баби так і чудять(
Відповісти
Рідко пишу коментарі. Ну рано чи пізно це мало статись, сам попадав на тому місці в такі ситуації, що перед тобою через подвійну полосу повертають, або навпаки їдуть перед тобою і різко гальмують і без вказівника поворота різко в ліво. Ти ж їдеш і думаєш що раз людина за кермом, змогла заробити гроші на автомобіль, то вона має голову на плечах... а дивлячись на реальну справу як їздять твої колеги водії страшно, ніякої поваги друг до друга, пруться один перед одним та створюють небезпечні та аварійні ситуації. Друзі та товариші водії давайте будемо їздити так щоб не створювати таких ситуацій, поважати один одного, щоб ваш стиль та підхід до водіння створював тільки приємні емоції у всіх учасників руху. Дякую
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні