На Волині зменшилась кількість худоби

0
-3
На Волині зменшилась кількість худоби
У січні–вересні реалізовано на забій 110 тисяч тонн худоби та птиці (у живій масі), що на 2 % менше порівняно з минулорічним періодом.

Про це повідомляє газета «Волинь».

Як зауважує Головне управління статистики у Волинській області, цьогоріч вироблено 317 тисяч тонн молока (на 5,6 відсотка менше) та 179 мільйонів штук яєць (на 1 відсоток менше).

Частка господарств населення у загальному виробництві цих продуктів тваринництва становила відповідно 30, 79 та 91 відсоток.

За розрахунками, 1 жовтня 2018 року загальна кількість великої рогатої худоби становила 145 тисяч голів (на 3 відсотки менше, ніж торік), у тому числі корів – 93 тисячі (на 2 відсотки менше), свиней – 297 тисяч (на 7 відсоткиів менше), овець і кіз – 18 тисяч (на 0,6 відсотка менше), птиці всіх видів – 9,3 млн. голів (на 1,2 відсотка більше).

Господарства утримували 69 відсотків великої рогатої худоби, зокрема 80 відсотків корів, свиней – 68 відсотків, овець і кіз – 93 відсотки, птиці всіх видів – 45 відсотків.

Обсяг реалізованої аграрними підприємствами (крім малих) власно виготовленої продукції у січні–вересні порівняно з відповідним періодом 2017 року збільшився на 13 відсотків.

Продукція тваринництва зменшилась на 22 відсотки.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні