«Волинь» зазнає невдачі у Харкові

0
-1
«Волинь» зазнає невдачі у Харкові
Луцька футбольна команда «Волинь» сьогодні, 10 листопада, зіграла у Харкові черговий матч чемпіонату України з футболу в першій лізі.

Наші футболісти з рахунком 0:1 поступилися на виїзді «Металісту-1925».

На 45-й хвилині красивим ударом здалеку захисник господарів Дмитро Поспєлов відкриває рахунок. Після його пострілу метрів з 28-ми м’яч влітає практично у праву «дев’ятку». Воротар волинян Віталій Неділько не міг нічого вдіяти.

У другому таймі «червоно-білі» намагалися відквитати пропущений гол і ледь не пропустили другий. На 64-й хвилині Олег Синиця пробив, але Міха Горопевшек вибив м’яча. Одразу після цього хрків’янин Єрмоленко не потрапив по м’ячу, щоб замкнути простріл.

Зразу після цього центральний півзахисник «Волині» Сіаваш Хагназарі бив у стрибку з лінії штрафного майданчика – в руки воротареві.

На 85-й хвилині арбітр матчу Олександр Дердо вгледів порушення з боку капітана «хрестоносців» Сергія Сімініна і вказав на 11-метрову позначку. Але Синиця під час виконання пенальті влучив у поперечку.

Всі спроби «Волині» відігратися харків’яни знівелювали. Уперше після шостого туру «Волинь» пішла з поля без забитого голу.

Матч так і закінчився – 1:0 на користь «Металіста-1925».

Харківська команда зрівнялася з «Волинню» за кількістю очок (35), але вийшла на другу сходинку турнірної таблиці за рахунок кращої різниці забитих і пропущених м’ячів.

В лідера – «Дніпра-1» – в активі 37 очок, але в неділю, 11 листопада, його ще чекає гра у Горішніх Плавнях проти «Гірника-спорт».

Фото Олександра ОСІПОВА

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні