«Включили реп замість гімну», – волинська спортсменка про змагання в Білорусі

2
-1
«Включили реп замість гімну», – волинська спортсменка про змагання в Білорусі
Волинська спортсменка розповіла про змагання в Білорусі, де вона здобула дві бронзові нагороди з панкратіону.

«Будучи на переможному п’єдесталі для спортсмена важливо, щоб грав його гімн, натомість включили реп», – розповіла про поїздку в Білорусь лучанка Вікторія Казакова. Про це пише ІА Волинські новини.

Вона гідно представила державу на Чемпіонаті світу з панкратіону – здобула дві бронзові нагороди. Окрім цього, каже спортсменка, білоруси «забули» вивісити перед спортивною ареною Прапор України, а їжу доводилося випрошувати.

"Це були одні з найважливіших змагань з панкратіону в світі, крутішими можуть бути лише Олімпійські ігри. Збірна України була представлена 82 спортсменами: підлітки, кадети, юніори та половина дорослих", - розповіла вона.

"Мені змагання дуже не сподобалися, адже я думала, що поїдемо в Мінськ, а були в справжній «дірі» – Бобруйську. Таке відчуття, що ми потрапили в забитий куток минувшини радянського часу. Це, якби з Ківерців забрати усі кафе, заклади, культурні місця – от вам і Бобруйськ, ще й на кожному кроці ті страшні статуетки бобрів", - додала спортсменка.

"Була ще одна неприємна ситуація: перед входом у спортивний палац було дуже багато прапорів різних країн-учасниць, більше півтора десятка, але… помічаємо, що нашого немає. Неприємно було й складно зрозуміти, з чим це пов’язано. Команда у нас велика, в них точно прапор наш був. Все ж, блакитно-жовтий таки замайорів, хоча й на третій день", - зазначила Вікторія Казакова.

"Далі був ще один «сюрприз»: виходять наші спортсмени на переможний п’єдестал, це дуже важливий момент, він такий трепетний і тут мав бути Гімн України, це гордість, адже ти прославляєш свою державу, ти гідно відстояв її спортивну честь! А почав грати якийсь реп чи то хіп-хоп, мабуть якийсь «50 Cent» лунав із колонок, зал зривається на сміх, наші спортсмени нервуються, навіть не уявляю, як їм було в той момент… Гімн України потім таки включили, але це не рівень світових змагань", - підсумувала спортсменка.

Довідково. Панкратіон – це відроджений давній олімпійський вид єдиноборств. Бойове мистецтво, яке було представлене в програмі Олімпійських ігор в 648 році до нашої ери. Панкратіон поєднав у собі елементи боротьби і кулачного бою. В другій половині минулого сторіччя панкратіон розпочав нове життя. На сьогодні цей вид боротьби безпечніший за свого давнього олімпійського попередника. Поєдинки проводяться з обмеженням часу і використовуються надійні захисні пристосування для зниження рівню травматизму. Ця система орієнтована здебільшого на техніку вільного бою і близька до рукопашного.

Панкратіон – неолімпійський вид спорту. Він визнаний в Україні на офіційному рівні.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ще одна поїхала і нас..ала на Білорусь. а потім, піджавши хвоста, летять туди лікуватись.
Відповісти
Так це ж мужик
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні