У Луцьку зробили дитячий майданчик для «галочки»? ФОТО

2
1
У Луцьку зробили дитячий майданчик для «галочки»? ФОТО
Громадському активісту не сподобався встановлений новий дитячий майданчик на проспекті Молоді.

Про це на своїй сторінці у "Фейсбуці" написав автор петиції про необхідність заміни дитячого майданчика Михайло Шелеп.

"Я розчарований! Чиновники з міськради вирішили просто поставити галочку навпроти петиції, замість того щоб з розумом підійти до її виконання", – пише вважає громадський активіст.

Він зазначає, що замість великих ігрових конструкцій, де могли гратися діти різного віку, встановили тільки конструкції для дошкільнят.

"Старі конструкції треба було демонтувати, адже вони просто розвалювались, і добре, що комунальники це зробили до того, як хтось серйозно травмувався. Але чому, купляючи нові конструкції, не подумали про те, якими були попередні? Не врахували призначення місця, де вони мають стояти?" – запитує Михайло Шелеп.

Він пояснює: "Цей простір на пр. Молоді – це не дворовий майданчик, це відкритий простір, де свій вільний час проводить значна частина мешканців мікрорайону. Тут гралися діти різного віку, від 2 років і до 11 років. Тож конструкції теж треба вибирати з врахуванням цих факторів".

Автор петиції нагадав, що він публічно звертався до радника міського голови Ігоря Поліщука з проханням показати макет конструкцій, які хочуть ставити.

"Однак в міськраді вирішили зробити все швидко і вчасно (бо ж публічно обіцяли до кінця жовтня), але не сильно заморочуючись (припускаю, що закупили на місто велику партію однотипних конструкцій, які і ставлять на всі майданчики)", – констатує громадський активіст.

Він пише: "Шкода, бо могли зробити хорошу справу для всіх, натомість на перспективній темі зробили ляп".

Михайло Шелеп нагадує, що майданчик – це не подарунок від влади, а "послуга, надана лучанам за їхні ж гроші". І наголошує: "Тому вимогливість та контроль за діями влади мають бути обовязково".

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Полішукам в житті не внодиш
Відповісти
Доведуть народ до революції(
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні