«Це мотивація повернутися у життєве русло», – лучанин про «Ігри нескорених»

0
1
«Це мотивація повернутися у життєве русло», – лучанин про «Ігри нескорених»
Колишній луцький патрульний та призер минулорічних «Ігор Нескорених» Сергій Торчинський поділився враженнями від цьогорічних змагань.

Про це він розповів у коментарі інтернет-виданню «Волинь24».

«До «Ігор Нескорених» я працював інспектором в управлінні національної поліції міста Луцька. Про змагання дізнався випадково від товариша та подав заявку. Я не знав, чи пройду, тому особливо не готувався до першого відбору. Через кілька днів до мене зателефонували та сказали, що чекають у Львові», – каже Сергій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Шансів було небагато»: історія луцького патрульного, який став Нескореним

Також Торчинський розповідає, що в Канаді українська діаспора зустріла спортсменів дуже тепло.

«Ще до приїзду в Канаду сказали, що нас там дуже чекають. Тоді ж я дізнався, що в цій країні найбільша в світі діаспора українців. Зустріли нас дуже тепло: дівчата одягнули вишиванки, а потім ми всі разом заспівали гімн», – пригадує учасник «Ігор Нескорених».

Сергій каже, що після змагань у нього була не менш важлива життєва подія – весілля. Відсвяткували його вже після офіційної зустрічі українських спортсменів із Президентом України.

«Я дуже задоволений виступом нашої команди на цьогорічних «Іграх». Майя завоювала два золота зі стрільби з лука. Вона – початківець, але справжній професіонал. Також я особисто знайомий із Юрієм Дмитренком. Він дуже класна та позитивна людина», – ділиться враженнями Торчинський.

Він зазначає, що був би не проти позмагатися на «Іграх» ще раз, але потрібно дати таку можливість іншим спортсменам.

«Це класно, що у змаганнях можна брати участь лише раз. Бо ж кожен хоче себе спробувати. Спорт – це своєрідна мотивація для поранених повернутися у звичайне життєве русло», – каже Сергій.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні