На Волині другокласник зненацька впав у кому

1
3
На Волині другокласник зненацька впав у кому
Родина Захарчуків із Шацька просить небайдужих людей про допомогу.

Ще на початку тижня їхній старший син – другокласник Шацької школи-гімназії Давид був жвавим та веселим хлопчиком, пише "Район.Шацьк".

Але вже у вівторок увечері Давидові зненацька стало погано і він впав у кому.

Дитину одразу транспортували до Луцької інфекційної лікарні. Там лікарі, обстеживши хлопчика, так і не змогли поки встановити точний діагноз, але підозрюють енцефаліт. Також медики не виключають гематому мозку. Поки що лікарі взяли аналізи, остаточні результати яких будуть відомі лише 2 листопада. Поки що обласні лікарі призначили лікування від енцефаліту.

У четвер хлопчик вийшов із коми, але його стан залишається дуже тяжким. Зараз біля дитини знаходиться мама Лариса.

Проте основна проблема – фінансова, адже в день на лікування Давида йде сім тисяч гривень. Для родини, де тато – безробітний, а мама знаходиться у декреті по догляду за меншою дитиною, котрій днями виповнилося рік, сума майже не підйомна. Родина вже витратила на лікування усі заощадження, а також взяла кредит.

Батьки дітей, з котрими навчається хлопчик, уже зібрали деяку суму, аби допомогти родині, та просять не бути байдужими шачан та підтримати у тяжку хвилину, допомогти Давиду одужати.

Номер картки: 4731 2171 1435 2097

Захарчук Лариса Валентинівна
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Тато пер...дольник берзробітний ти яйцатий тато на заробітки вали воно ще друге зає....башило.Валаху каст..рувати тебе потрібно.Для Лариси тепер в цій ситуації пані Лариса ви бачите що чоловік потрібен не для єба...ння.Як все добре то бабла не треба хлопові жареної картоплі квашеної капусти і таб..ака на десерт.То добре живеться вашому бугайові,на заробітки лінивого недоробленого або сперму здавати таку плодовиту бугайову .Аж страшно молодий хлоп двоє дітей втарабанив нігде не працює,я йому роботу дам завтра його в ато заберуть ,там бабла накосить.Співчуваю вашому горі але будьте розумною жінкою не тягніть все на своєму горбі ,чоловік не інвалід може є..б..ати то може і робити.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні