Людяний бізнес: лучани зустрілися з гендиректором «СКФ Україна»

0
16
Людяний бізнес: лучани зустрілися з гендиректором «СКФ Україна»
Громадянський Рух «СВІДОМІ» спільно з розважальним центром «Промінь» у рамках проекту «Школа свідомого громадянина» провели зустріч-лекцію з генеральним директором «СКФ Україна» Володимиром Цибульським.

Більше сотні лучан перейняли цінні поради досвідченого керівника у вівторок, 23 жовтня.

Співорганізатор Христина Назар розповіла, що «Школа свідомого громадянина» є платформою для обміну думками та досвідом, тому недаремно для сьогоднішньої лекції обрали такого досвідченого спікера.

«У нас до усіх лекторів критерії одні: це в першу чергу соціально відповідальні люди, які власним прикладом можуть надихати. Вони показують, як працювати та досягати успіху. Головне - не боятися стандартних перешкод, які зазвичай зупиняють людей на досягнені своєї мрії», - розповідає Христина.

Модераторка та співорганізаторка відкритої дискусії Галина Падалко, запевняє, що основна ідея таких зустрічей - це свідомість та відповідальність.

«Спікери «Школи свідомого громадянина» розповідають, як ставати успішним та соціально відповідальним. Коли згадуєш ім’я Володимира Цибульського, то перші асоціації, які виникають, це завод «СКФ» та соціальна відповідальність. Тому логічно, чому ми хотіли бачити його тут. Зустріч вийшла дуже корисна та чуттєва. Це людина з великої літери. Ми багато говорили про цінності компанії, які базуються на людяності», - резюмує Галина.


Про шлях від майстра цеху нестандартного обладнання до гендиректора величезного підприємства, про неймовірну працездатність і секрети системної роботи та чому луцькі підприємства можуть і повинні бути інвестиційно привабливими, а також про важливість соціально-відповідального бізнесу читайте у цитатнику Володимира Цибульського.

**********
Я навчався у Львівському політесі, Київському інституті політології та проходив курси у провідних європейських університетах. Прийшов працювати на завод у 1977 році. Останні 17 років Генеральний директор підприємства «СКФ Україна», заступник Голови Федерації роботодавців України та очільник об’єднання роботодавців Волині.

**********
Навчаюсь кожного дня. Ніколи не припиняю цей процес та намагаюсь донести це для мого 11-річного внука. Ми з ним, як друзі. Для нього я просто Вовка.

**********
У будуванні кар’єри мені допомогло те, що я активно займався спортом. Також немає шкідливих звичок, а ні лише одна – не вмію відпочивати.

**********
Продукція групи «СКФ» використовується для обладнання машин та літаків. Ми працюємо з відомими світовими брендами, наприклад – «Фольксваген». Це дійсно круто. Все що літає, плаває, крутиться та допомагає людям жити краще забезпечується нашою групою.

**********

Для нас пріоритетом є безпека працівників, якість, забезпечення виробництва, добра робоча атмосфера та збереження довкілля.

**********
Ми важливі для міста і області. Щорічно ми виплачуємо податки, які постійно зростають. Цьогоріч виплата становить 419 мільйонів гривень. У минулому році «СКФ Україна» була визнана найкращою компанією у машинобудівній галузі.

**********
У нас є чітка установка, що найголовніше – люди. Маємо три напрямки: турбота про працівників, розвиток та визнання їхніх заслуг. Відповідальність розподілена на чотири основних напрямки: бізнес, працівники, довкілля, громада.

**********
Всі працівники забезпечені медичною страховкою. Підтримуємо 38 наших атовців, які працюють на заводі. Забезпечуємо оздоровлення працівників та дітей, а також заохочуємо їхній всебічний розвиток. Реалізовуємо дитячі заходи та сімейні дні. Група «СКФ» уже 44 роки є партнером дитячого Чемпіонату Світу. Направляємо дитячі команди з Луцька на змагання до Швеції.

**********
Також для лучан Володимир Цибульський поділився своїми життєвими кредо:

«Завжди готуйтеся до будь-якої подій ретельно та заздалегіть. Наприклад до сьогоднішньої зустрічі я був готовий вже у п’ятницю»

«Ніколи не відмовляйте у можливості допомогти»

«Ніколи не запізнюйтесь»





Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
16

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні