--> На Волині розслідують справу митників, які організували незаконне ввезення техніки | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині розслідують справу митників, які організували незаконне ввезення техніки

1
-1
На Волині розслідують справу митників, які організували незаконне ввезення техніки
На Волині розслідують справу незаконного розмитнення транспортних засобів за підробленими документами.

Це спричинило збитків державі на понад 7 мільярдів, - заявив речник Генпрокуратури Андрій Лисенко.

В рамках провадження затримали двох посадовців митних постів Волинської митниці ДФС.

Правоохоронцями здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактами незаконного ввезення на митну територію України більше тисячі транспортних засобів (в т.ч. автобуси, вантажні автомобілі, с/г техніка), які були розмитнені за підробленими документами, що спричинило збитки державним інтересам на суму понад 7 млрд грн.

У ході досудового розслідування здобуто докази, які підтверджують схему ухилення від сплати податків в особливо великих розмірах підприємствами-імпортерами транспортних засобів, в якій задіяні посадові особи митних органів ДФС України, суб’єкти господарської діяльності, а також підприємства реального сектору економіки.

Під час розслідування доведено причетність до вчинення зазначених злочинів двох посадових осіб митних постів Волинської митниці ДФС України, яких 19 жовтня 2018 затримали в порядку ст. 208 КПК України.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває, затриманим особам повідомлено про підозру, вирішується питання щодо обрання останнім запобіжних заходів.

Наразі проводяться необхідні слідчі та процесуальні дії з метою встановлення всіх осіб, в тому числі працівників митниць ДФС України, причетних до вчинення вказаних злочинів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Тобто з кожної машини недоплатили в бюджет 7000 000 грн, напевно космічні кораблі імпортували. Ці заробітчани з ГПУ, СБУ, податкової міліції, вже рік мордують Волинь і жодної справи не передали ще до суду проте на обшуки пртїжджають на мерсах по 100 штук баксів
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні