«Волинь» здобула вольову перемогу у Львові

0
2
«Волинь» здобула вольову перемогу у Львові
У 14-му, передостанньому, турі першого кола чемпіонату України з футболу «Волинь» здобула вольову перемогу над «Рухом» з Винників. Гра відбувалася у Львові на стадіоні «Україна». «Волинь» виграла з рахунком 3:1.

Уже на 2-й хвилині волиняни пропустили швидкий гол, який у наші ворота забив вихованець «Волині» Роман Никитюк. Перший тайм так і закінчився з перевагою «Руху» в рахунку.

Проте в другій 45-хвилинці «червоно-білі» не тільки відігралися, але й забезпечили потрібний для себе результат – перемогу.

Спочатку на 50-й хвилині Ігор Карпенко вдало замкнув головою передачу з лівого флангу, яку зробив Сергій Сімінін, – 1:1.

Через 10 хвилин (на 60-й) невдало зіграв у своєму штрафному майданчику «рухівець» Володимир Заставний. Перериваючи пас з правого флангу атаки «Волині», він спрямував м’яча в свої ворота – 2:1 на користь «Волині».

А завершальну крапку в матчі поставив на 78-й хвилині нападник «хрестоносців» Андрій Яковлєв, який в другому таймі вийшов на заміну. Кинджальним ударом з лівого кута штрафного майданчика він спрямував шкіряну кулю в дальній кут воріт. Воротар господарів лише провів м’яча поглядом.

Перемога дозволила «Волині» піднятися з третьої на другу сходинку турнірної таблиці, оскільки лідер першості – команда «Дніпро-1» – зіграла внічию 1:1 на виїзді з «Колосом» із Ковалівки, який до цього йшов другим. Цікаво, що «Колос» із 69-ї хвилини програвав, а зрівняв рахунок під завісу гри – на 90-й хвилині.

У волинян тепер 29 очок, в «Дніпра-1» – 31, в «Колоса» – 27.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні