Ема Уотсон «засвітилася» з новим кавалером

0
2
Ема Уотсон «засвітилася» з новим кавалером
Схоже, британська актриса Ема Уотсон, яка кілька місяців тому розійшлася зі своїм бойфрендом та колегою Кордом Оверстрітом, знайшла нову любов.

28-річну зірку "Гаррі Поттера" сфотографували на одному з курортів Мексики в товаристві молодого і вродливого бізнесмена на ім'я Брендан Воллес.

За інформацією "The Daily Mail", вони цілувалися, - пише "Українська правда. Таблоїд".



Про Брендана відомо, що він закінчив Прінстонський університет і здобув ступінь МВА у Стенфорді. Займався інвестиціями, працював у галузі нерухомості, а потім розпочав власний бізнес. Нині він є одним із власників компанії Cabify (це якUber у країнах Латинської Америки), а також одним зі співзасновників та партнерів інвестиційної компанії Fifth Wall.



Як відомо, раніше Уотсон, яка старанно оберігає своє приватне життя від преси, зустрічалася з підприємцем Вільямом МакНайтом, і навіть подейкували про їхні заручини.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні