Розповіли, чому закривають популярне луцьке кафе

1
4
Розповіли, чому закривають популярне луцьке кафе
У Луцьку невдовзі закривають антикафе «Innerspace», що працювало три роки на вулиці Парковій, 5.

Простір для роботи, творчості та відпочинку працюватиме ще тільки місяць, повідомляє «Район.Бізнес».

Власник закладу Кирило Ткачов, розповів, що головна причина закриття у тому, що приміщення, де розташоване кафе продають.

«Це неочікувано для всіх наших друзів і клієнтів. Ми з Мариною обговорювали цей варіант протягом всього року, оскільки нам було відомо, що приміщення можуть продати. Ми не знали коли це буде, тому для нас це також було несподівано», – зізнається Ткачов.

Кирило розповів, що ідея у нього та дружини Марини з’явилася ще років п’ять тому. Схожий проект вони подавали на конкурс стартапів від Nescafe, а згодом вирішили зробити все своїми силами, коли переїхали з Луганська до Луцька.

«Innerspace було створено майже три роки тому, і ми дуже прив’язані до цього приміщення. Я не впевнений, що ми можемо все кудись перенести і продовжити робити теж саме. Якщо ми кудись зміщуємося, це означає, що ми все змінюємо і робимо щось інше. Може схоже, може ні, може поки що нічого не робимо», – пояснює власник «Innerspace», але водночас визнає, що справа була неприбутковою.

«Якщо з точки зору бізнесу - це невигідно. Заклад і робота над ним нам багато в чому просто подобалася, тому ми не хотіли його закривати чи суттєво змінювати, щоб це приносило прибуток. Такий заклад достатньо творчий і нам це підходило», – резюмував Кирило Ткачов.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Нарешті
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні