«Нічого не змінилось, ти мій син, тільки тепер все інакше», - мама покійного хлопчика, якого забрав рак

1
23
«Нічого не змінилось, ти мій син, тільки тепер все інакше», - мама покійного хлопчика, якого забрав рак
Мама Роми Гальчика Світлана написала зворушливий пост у мережі з приводу втрати сина.

Пост вона розмістила у спільноті "Гальчик Рома - рак 4 стадії" у "Фейсбуці".

Допис подаємо без правок та змін:

"Два місяці, всього два місяці як тебе немає, а здається, що вічність. Я вчуся жити по-новому, сміятись через сльози, любити через біль, кожен день намагаюся це прийняти, не думати про це. Я не можу прикидатися, що все добре, коли це не так...

Як писав один психотерапевт, що тяжко прощатись з батьками, дідусями, тому що ми прощаємося з минулим, зі своїм дитинством, юнністю, спогадами, а коли хоронять дітей - ми втрачаємо майбутнє, новий день. Отак живеш, вкладаєш в дитину душу, серце , а потім пшшшш... І все. І нема... Залишається тільки пустота і спогади. Я дякую тобі синок, що ти вибрав нас своїми батьками. Я дякую тобі за той час, що ти був з нами, це найкращі роки мого материнства.

Єдине, що тримає мене , це любов. Сильна, непорушна, материнська любов. Любов до тебе, до Назара. І не важливо, що тебе немає, я готова кричати всім що я тебе люблю. Люблю по особливому - щиро, вічно, віддано. Любов не можна втратити, вона піднімає, коли падаєш, дає крила.

Я досі пам'ятаю твій запах, твої ніжки, твої губки, те як ти плямкав коли їв, як ми спали разом , міцно обійнявшись. Я пам'ятаю, як тобі було боляче, ти хватав мене за руку і тримав. Я і зараз сплю на твоєму ліжечку, так тихенько, скраєчку, як завжди, щоб тебе не розбудити, щоб було місце для тебе. Ти постійно зі мною. За день я згадую тебе міліони разів, в кожному слові, в дії , в русі скрізь ти. Ми з тобою єдине ціле, ти частинка мене. Нічого не змінилось, ти мій син, тільки тепер все інакше, тепер ти нас обіймаєш своїми ангельськими крилами, а ми віримо, що ти з нами.

Цінуйте те що маєте, боріться за життя, навіть коли здається, що виходу немає, підіймайтесь і йдіть на зустріч новому дню. Якщо ви можете обійняти своїх батьків, дітей, чоловіка, дружину - ви щасливі, і ніщо не може затьмарити це щастя. Не втрачайте можливості говорити рідним про свої почуття, життя воно таке, сьогодні є, а завтра..."

ЧИТАТИ ТАКОЖ:«40 днів пам'яті по Ромашці», – мама померлого Роми Гальчика

Нагадаємо, онкохворий хлопчик із Нововолинська, якому всією Волинню збирали гроші на лікування, помер у Стамбулі 31 липня.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
23

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
шкода рідних малюка, але навіщо такі пости в соцмережх писати?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні