Волинянку урочисто провели на Олімпійські ігри

1
-6
Волинянку урочисто провели на Олімпійські ігри
Вихованку Любешівської ДЮСШ Дарину Касян урочисто провели на Дитячі ІІІ Літні Олімпійські ігри, які в жовтні відбудуться в Аргентині.

Захід відбувся у малому залі Будинку культури Любешівської селищної ради, повідомляє любешівська газета Нове життя.

Дарині лише 16 років, проте вона – багаторазова чемпіонка та призерка чемпіонатів України.

Цього року весною на Зимовому чемпіонаті України зі спортивної ходьби Дарина Касян дебютувала на дистанції 10 км і виборола «золото». Тим самим була відібрана на Командний чемпіонат світу зі спортивної ходьби, який відбувався у Китаї. Там дівчина посіла друге місце (поступилася першістю іншій вихованці нашої ДЮСШ Яні Фарині).

У червні виграла чемпіонат України і поїхала на чемпіонат Європи з легкої атлетики в Угорщину, де зайняла 8 місце у змаганнях зі спортивної ходьби на дистанції 5000 м. Це і забезпечило її відбір на Дитячі ІІІ Літні Олімпійські ігри в Буенос-Айресі (Аргентина).

Там із 5 по 18 жовтня 55 юних легкоатлетів представлятимуть Україну, а участь братимуть спортсмени з 206 країн світу.

Заступник голови обласної ради, депутат облради, голова Волинського обласного відділення Національного олімпійського комітету України Роман Карпук подарував Дарині книгу про українців-олімпійців та побажав, аби також і її ім’я було вміщене в черговому виданні.

Щирі слова промовили юній чемпіонці, даруючи квіти і зичачи перемоги в олімпіаді, заступник голови селищної ради Олександр Савчук, директор Любешівської ДЮСШ Валентина Борисюк, тренер Даші Ірина Борисюк, заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів – начальник управління гуманітарної політики Ольга Кух та заслужений тренер України Степан Борисюк.

Дівчина подякувала всім і зізналася, що надзвичайно хвилюється, адже вперше вирушає на змагання без тренера, до того розуміє їх престижність, бо ж це – Олімпійські ігри. 

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хто б міг подумати, що цю неробу і вбивцю урочисто будуть приймати у владних кабінетах... До чого Україна дійшла... Жах :(
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні