«Відчуваєш себе непотребом і ледь не плачеш», - луцька блогерка про місцеві лікарні

3
16
«Відчуваєш себе непотребом і ледь не плачеш», - луцька блогерка про місцеві лікарні
Луцька блогерка та піарниця Анна Єкименко-Поліщук поскаржилася на ставлення до пацієнтів у місцевих лікарнях.

Про це вона написала на своїй сторінці у "Фейсбуці".

Лучанка розповідає, що повернувшись зі Львова, вона потрапила під град, замерзла і простудила обличчя.

"Сьогодні воно спухло, затягнуло півока і болить. І я вирішила, що таки треба зверутися до спеціаліста. До того ж, досі не підписана декларація з лікарем..." - йдеться у дописі.

Як зазнчає Анна Єкименко-Поліщук, зранку вона дізналася, що дільнична приймає з 14.00. Бронювати талончики, як виявилось, не можна, краще прийти трохи раніше. Проте, у реєстратурі сказали, що талончиків немає і порадили прийти наступного дня.

Тоді вона вирішила звернутися до приватної лікарні. Там, за певну суму, жінку звісно ж прийняли.

"В нашій сім`ї, на щастя, є можливість оплатити такий прийом, але ж не всі можуть це собі дозволити. Я розумію, що проблема не в лікарях, що в нас реформи, але ж, трясця, це 21 століття!!! А потрапивши в лікарню ти досі відчуваєш себе непотребом, і ледь не плачеш перед грізною жінкою в реєстраторі, яка відрубує: «Талончиків немає». - обурюється блогерка.

"І знаєте, ми звісно, можемо обговорювати високі речі та культурний поступ, але поки в нашій країні не будуть забезпечувати бодай базові потреби, такі, як медичне обслуговування, то 90% населення до дупи буде глобальне потепління через тотальне використання пластику. Вони просто до нього не доживуть!" - додає вона.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
16

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Почувши слово блогерка піарниця захотілось ригнути.
Відповісти
Дівчинко проснись!
Які лікарні,яка гуманність. Хахаха розсмішила.
Це ж геноцид.
Все роблять щоб нас знищити.
І освіта і медицина і культура і економіка))))
Відповісти
Та немає в лікарні взагалі ніякого поняття людяності, лиш би «бабло викачувати» з поціентів, там одні благодійні внески, відмовляєшся - дуй до іншої мед установи, де теж саме, або ще гірше,пацієнти не паціенти, - джерело доходу лікаря й заввідділення! Не маєш «бабла»нікому не потрібний - прям здихай!
Коли хоть трохи платиш - то тільки й зроблять те що лиш залікують! Така медицина!....
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні