Забрала лопати: лучанці не сподобався ремонт вулиці. ВІДЕО

2
3
Забрала лопати: лучанці не сподобався ремонт вулиці. ВІДЕО
У Луцьку на вулиці Федорова ремонтують пішохідні доріжки.

Мешканка будинку на вулиці Федорова Олена вранці побачила, що частину тротуару, якою вона зазвичай ходить на роботу, розкопали ремонтники, йдеться у сюжеті 12 каналу.

Жінка каже підійшла поцікавитись, що саме ремонтують та чому впоперек тротуарної доріжки встановили бордюр. Але комунальники бесіду не підтримали.

"А що ви робите, для чого це ви перегороджуєте, на що вони мені не відповіли, почали ховатися й тікати від мене", - розповідає лучанка Олена Романчук.

За її словами, на розкопаний тротуар також скаржились й інші перехожі, серед яких була мама з дитячим візочком. Жінці увірвався терпець. Вона забрала в працівників реманент, аби ті не могли продовжувати ремонт.

"Лопати я у них забрала, щоб вони цього не робили, тому що кажу - це неправильно - перегороджувати прохідну частину", -каже жінка.

Після приїзду знімальної групи жінка повернула лопати.

Лише після цього працівники вийшли з вагону, де раніше переховувались. Кажуть, ремонт пішохідного переходу та частини доріжки триває вже другий день.

"Це ж робота ще не закінчена. Жінці не сподобалось це зараз. Вона ж не розуміє, що робота ще не закінчена", - розповідає майстер будівельно-монтажних робіт Вадим.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Якась хвора!
Відповісти
А обійти важко? Велике цб, бачиш но, тільки тим тротуаром ходить! Лікувати бабу терміново!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні