Дві вистави «Чорного квадрату» у «Промені»: чому варто відвідати кожну*

0
0
Дві вистави «Чорного квадрату» у «Промені»: чому варто відвідати кожну*
Цієї осені у РЦ «Промінь» знову приїде київський театр «Чорний квадрат». Організатори розповіли, чому варто відвідати обидві їхні вистави.

«Справа в тому, що «Сексуальне чтиво», що відбудеться 13 жовтня – це повністю імпровізаційне шоу, скільки б ви не ходили на цю виставу – щоразу вона буде інша! Аудиторія пропонує ситуації і ролі, а актори відразу реалізують ідею на сцені! Будь-який гість може спробувати себе режисером і сценаристом, приміряти на себе несподівані сценічні образи.

А ось, вистава «Новорічний кекс», що відбудеться 10 листопада, це тематична вистава з інтимними історіями під бій курантів. Любовне хуліганство в новорічну ніч. Кого можна викликати, якщо Вам самотньо на Новий Рік? Що найчастіше цікавить чоловіків після сексу? Як повинна «звучати» любляча жінка, щоб залишитися коханою? Який подарунок потрібно собі зробити в Новорічну Ніч, щоб весь рік отримувати задоволення? І чому погано, коли протікає кран? Багато жартів та правдивих історій. Відповіді на питання, котрі ми не можемо озвучити».

Розважальний центр «Промінь» запрошує на обидві незабутні вистави, «Чорний квадрат» полюбився лучанам та вже тричі збирав аншлаг у концерт холі комплексу!

Квитки можна придбати на сайті: promin.lutsk.ua або у касах РЦ «Промінь».

Довідка: +380 (68) 525 90 09.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні