Волинянин показав вражаючі світлини Альпійських гір

0
2
Волинянин показав вражаючі світлини Альпійських гір
Волинянин Олег Артюх показав неймовірні знімки Альпійський гір у Швейцарії.

Фото він опублікував на власній сторінці у "Фейсбуці".

«Два місяці тому я поїхав в Швейцарію подивитися на неї – реально настільки гарна гора, що хочеться на неї дивитися постійно і постійно. От саме тоді в мене виникло бажання на цю гарнющу гору і піднятися. Що скажу - це зовсім, навіть абсолютно інакший досвід, ніж я мав до цього."

"Хоч і ходив вже на висоту майже 7 тисяч метрів, але то був звичайний піший трекінг. А тут був скуштувати смак альпінізму, хоч я до нього насправді не був готовий, як цього вимагає ця гора. Але ж книжки вчать ставити планку вищу, ніж можеш, головне не перегнути палицю. Нам неймовірно повезло з погодою – майже без хмар, зовсім без дощу, снігу і майже без вітру. На Маттерхорні це надзвичайна рідкість. А гора... Гора дійсно гарна, магічна, з характером і зі смаком», - пише користувач.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні