Ковельчанину, який пошматував бабусю ножем, дали 14 років

0
-1
Ковельчанину, який пошматував бабусю ножем, дали 14 років
У лютому цього року в селі Літин Турійського району п'яний чоловік зарізав 80-річну бабусю та підпалив будинок з тілом жінки.

Днями Ковельський міськрайонний суд виніс вбивці вирок - 14 років тюрми, повідомляє Інформаційне агентство ВолиньPost.

Окрім того, суд розповів деталі моторошного вбивства.

Так, відомо, що вбивця - уродженець Ковеля. Сам він у суді розповів, що раніше допомагав своїй жертві у домашніх справах. Того трагічного дня він вживав спиртне. А ввечері, коли випивка закінчилася, вирішив піти до старенької жінки й позичити гроші. Суд довів, що до будинку чоловік зайшов, вибивши двері.

Бабуся лежала в ліжку на кухні. Світло він не вмикав, оскільки з вулиці через вікно падало світло. За його словами, він попросив у бабусі гроші, однак вона не відповіла.

Після цього вбивця взяв зі столу ніж та наніс удари в тіло старенької. У вироку йдеться, що чоловік наніс бабусі 19 ударів ножем. Тож вбивця пошматував їй легені, серце, аорту.

Згодом чоловік вийшов з будинку, взяв взяв оберемок соломи, який підклав під вхідні двері та підпалив, щоб приховати сліди злочину.

Коли тіло знайшли після пожежі, то воно було дуже обвугленим.

Родичі загиблої у суді розповіли, що вбивця раніше допомагав бабусі за гроші, тож він знав, що у її помешканні є кошти, які і намагався знайти після вбивства.

За скоєне чоловік відсидить у в'язниці 14 років.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні