У Любомлі відкрили новий рекреаційний пункт. ФОТО

0
1
 У Любомлі відкрили новий рекреаційний пункт. ФОТО
У Любомлі розчистили ліс і облаштували новий рекреаційний пункт.

Урочиста подія відбулася у неділю, 16 вересня, і збіглася в часі з відзначенням професійного свята лісівників — Днем працівників лісового господарства – повідомляє Кордон.

Новий пункт відпочинку “Край міста” створили лісівники ДП “Любомльський лісгосп” у невеликому лісовому масиві безпосередньо у межах Любомля. На площі близько 1 га тут розчистили ліс від чагарників, облаштували доріжки, встановили дві альтанки, мангал, декілька великих столів просто неба.

Матиме де побавитися й дітвора: на неї тут чекають гойдалки, пісочниця, гірка, а любителі спорту зможуть позмагатися на волейбольному майданчику. Подбали і про дорогу до рекреаційного пункту, а при в’їзді до нього передбачили стоянку для транспорту. Всюди на території розташовані стенди з інформацією про лікарські рослини, правила безпечної поведінки у лісі, цікаві факти про “зелені легені” планети тощо.

За словами директора ДП “Любомльський лісгосп” Володимира Туревича, облаштування об’єкта обійшлося підприємству орієнтовно у 240 тисяч гривень.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні