«Востаннє виходив на зв'язок у серпні 2014-го»: розповіли про бійця, якого перепоховають у Гаразджі

0
0
«Востаннє виходив на зв'язок у серпні 2014-го»: розповіли про бійця, якого перепоховають у Гаразджі
Тіло бійця Юрія Лавренчука з Луцька, який загинув під Іловайськом, в листопаді 2015 року було захоронене на кладовищі села Парасковіївки Бахмутського району Донецької області.

Про це розповів перший заступник луцького міського голови Григорій Недопад у Фейсбуці.

"До останнього родина зниклого безвісти бійця Юрія Лавренчука сподівалась, що він живий. Юрій був призваний до складу 51 ОМБР у 2014 році, в час, коли наші хлопці опинилися в самому пеклі війни. Востаннє виходів на зв'язок у серпні 2014 року. Але подальша його доля була невідомою", – розповів посадовець.

За його словами, родичі шукали Юрія, хапалися за будь-яку ниточку. Він був одним із трьох бійців, які вважалися зниклими безвісти.

"Та, на жаль, вчора дружина отримала постанову про ідентифікацію загиблої особи, яка підтверджує, що цією особою на 99,9% є Юрій Васильович Лавренчук. В листопаді 2015 року його тіло було захоронене на кладовищі села Парасковіївки Бахмутського району Донецької області", – продовжує Недопад.

На позачерговому засіданні виконавчого комітету розглянули проект рішення щодо перепоховання останків загиблого військовослужбовця Юрія Васильовича Лавренчука, який до служби в АТО проживав у Луцьку.

"Сам він родом із села Старосілля Маневицького району. У Юрія залишилася маленька донечка, яка народилася незадовго до того, як її тата призвали в зону проведення антитерористичної операції. Після оформлення всіх необхідних документів, тіло героя перепоховають на кладовищі в селі Гаразджа", – повідомив заступник мера.

Нагадаємо, 6 вересня в селі Старосілля Маневицького району провели в останню путь місцевого мешканця Сергія Зубрицького (Нагорного) – воїна, який ніс службу у зоні проведення ООС і помер від серцевого нападу.
Теги: смерть, ато
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні