Стрільба, грабіж, заручники: у Луцьку проводять навчання поліції

0
3
Стрільба, грабіж, заручники: у Луцьку проводять навчання поліції
У Луцьку проводять навчально-тренувальні навчання поліції з метою відпрацювання координації дій правоохоронців під час операцій, пов’язаних із розшуком і затриманням озброєних правопорушників, а також звільнення заручників.

Про це повідомляє прес-служба ГУ НП у Волинській області.

За легендою, на лінію служби «102» надійшло повідомлення, що по вулиці Волі в Луцьку двоє невідомих осіб на автомобілі «Volkswagen Passat» заблокували автомобіль «Opel Zafira». Потім спричинили тілесні ушкодження власнику транспортного засобу, вистріливши з вогнепальної зброї йому в плече, й заволоділи коштами постраждалого. Вони також згодом захопили в заручники одного із жителів Луцького району.

Поліція ввела в дію спеціальні операції та проводить усі необхідні заходи із затримання умовних правопорушників.

Наголошуємо, що всі вказані дії відбуваються в рамках навчання.

Звертаємо також увагу громадян, що заняття проводяться в умовах, наближених до реальних із залученням до дій бійців спецпідрозділів і використанням відповідних спецзасобів і зброї.

Поліція просить громадян сприяти діям правоохоронців та з розумінням поставитися до виконання ними оперативно-тактичних завдань, зберігати спокій й не порушувати правопорядок.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні