На Винниченка у Луцьку з обох боків мінятимуть бруківку

2
2
На Винниченка у Луцьку з обох боків мінятимуть бруківку
У департаменті ЖКГ Луцька розповіли, що бруківку на вулиці Винниченка замінюватимуть на тротуарах з обох боків.

Стару бруківку вирішили повністю зняти з тротуарів на вулиці Винниченка, аби покласти на її місце нову з візерунком, - розповів у коментарі для ІА Конкурент начальник департаменту ЖКГ Юрій Крась.

"Якщо робити вулицю, то робити її треба повністю, а не клаптиками. До того ж виходить на новій бруківці непоганий візерунок і вона має бути в єдиній концепції. Якщо ми хочемо, щоб місто було гарне, то не варто бруківку класти латками. А ту бруківку, що зняли, ми її ще десь використаємо, на дороги, тротуари", – сказав Юрій Крась.

Він додав, що нову бруківку укладатимуть з обох сторін вулиці і це коштуватиме бюджету міста орієнтовно до 8 мільйонів гривень.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Проходячи відрізок від технікуму до єврошопу по тому що називається тротуаром а по факту ним не є , щоразу виникає питання: Чому ще досі покриття там в такому жалюгідному та аварійному стані? Це центральний проспект міста! Як таке можливе?
Відповісти
І Директорія зросте в ціні
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні