На Волині у чоловіка вилучили незаконний карабін

1
-6
На Волині у чоловіка вилучили незаконний карабін
У жителя Шацького району поліцейські вилучили карабін.

10 вересня, під час проведення санкціонованого обшуку поліцейські вилучили у 46-річного чоловіка зброю, - повідомляють у прес-службі ГУНП у Волинській області.

Зброю, нарізний карабін невстановленого зразка, знайшли за місцем проживання волинянина. Вилучений карабін направили на дослідження у Волинький науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС України.

За цим фактом триває досудове розслідування розпочате за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає від трьох до семи років позбавлення волі. Досудове розслідування триває.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а чого незаконий..тоді позабирайте все оружие в ваших депутатов судей пролкуроров бандітов уголовніков а тоді кажить...видайте чоловіку документи на карабин і не займайтеся дурницею...не бійтеся будете і далі душить людей в украіні вас голими руками люди передушать.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні