Діти привітали лучан із Днем міста концертом

0
3
Діти привітали лучан із Днем міста концертом
У центрі Луцька рідне місто вітали творчі колективи Палацу учнівської молоді.

Концерт «З днем народження, місто моє» відбувся 9 вересня на Театральному майдані, пише ІА Волинські Новини.

Зі сцени усім жителім Луцька зичили, аби радість оселилася в їхніх родинах, а доброта і любов входили у кожну оселю.

«Наше місто – це велетень, який дихає, навчається, працює, хворіє, радіє і сумує. Життя міста залежить від людей, від нашого ставлення до свого діла, своєї професії, а для міста всі професії потрібні і важливі. Ми вітаємо усіх, хто працює в Луцьку, хто своєю працею прославляє місто, робить все для того, аби місто жило повноцінним життям», - зверталися до лучан ведучі.

Вони зазначили, що шанувальники дитячої творчості залюбки приводять діток у Палац учнівської молоді, що на вулиці Шопена, і там юним талантам відкриваються нові світи у мистецтві.

Директор Палацу учнівської молоді, заслужений працівник освіти України Степан Сидорук від імені педагогічного колективу і вихованців закладу привітав усіх містян із днем народження Луцька. Він побажав присутнім щасливої долі, приємних хвилин спілкування з прекрасним, родинного затишку, здійснення усіх мрій та Божого благословення в усіх справах та починаннях.

Також він привітав з життєвим ювілеєм керівника колективу народного ансамблю спортивного бального танцю «Троянда» Ольгу Кравчук, бажаючи творчої наснаги та здобутків для її вихованців.

Опісля урочистих привітань юні таланти демонстрували майстерність у співі, декламації поезії, грі на народних інструментах, у виконанні бальних, народних та спортивних танців, здобуваючи оплески сотень лучан.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні