Через зсуви ґрунту на Франківщині п'ять сіл відрізані від доріг

0
2
Через зсуви ґрунту на Франківщині п'ять сіл відрізані від доріг
На Івано-Франківщині п'ять сіл лишилися без транспортного сполучення через зсуви ґрунту.

За даними обласної адміністрації, всю неділю, 26 серпня, на території Верховинського району був дощ. Через це там стався зсув ґрунту та каміння на дорогу "Ільці-Буркут", - повідомляє ВВС Україна.

За даними рятувальників, туристи там не постраждали.

Дорога, де стався зсув, є одним з головних шляхів для туристів, яким вони дістаються на початок пішохідного маршруту на гору Піп Іван.

В кінці серпня цей маршрут надзвичайно популярний у мандрівників. Зазвичай туристи використовують автобуси до сіл Дземброня чи Зелене.

"З метою недопущення жертв працівниками поліції перекрито проїзд для транспортних засобів, в зв'язку з чим припинено автомобільне сполучення з села Бистрець (372 жителі), села Дземброня (128 жителів), села Топільче (205 жителів), села Зелене (796 жителів) та села Явірник (293 жителі)", - повідомили в ОДА.

У ДСНС області BBC News Україна повідомили, що на місці працюють рятувальники.

"Зранку 27 серпня для ліквідації зсуву ґрунту на автомобільній дорозі місцевого значення в селі Красник Верховинського району виїхала дорожньо-експлуатаційна дільниця у складі п'яти одиниць техніки і семи чоловік", - повідомила керівник прес-служби Світлана Бабушкіна.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні