Сергій Шараєвський розповів про людей з «Протилежного погляду»

0
4
Сергій Шараєвський розповів про людей з «Протилежного погляду»
Режисер програми "Протилежний Погляд LIVE" Сергій Шараєвський розповів про те, як змінювалася передача впродовж часу існування.

Як відомо, ток-шоу виходить в ефіри вже 3,5 роки.

"Пам'ятаю, як починали. Галина Падалко тоді мала ідею, яку ми потім переінакшили, перекрутили і зробили щось нове. Тоді мене познайомили з Тарасом Шкітером, який дуже переживав за проект, перепитував за кожну деталь. Тоді він ще не знав, що працює з професіоналами зі студії PravdsPRO. Я пам'ятаю, як годину телефоном розмовляв із крутою режисеркою Анастасією Колендо-Смирновою. Після розмови я вже чітко в голові бачив, яким має бути ток-шоу", – розповів ІА "Конкурент" відомий режисер Сергій Шараєвський.

Із його слів, першу передачу знімали дві години.

"Просто була настільки класна дискусія, що ми не могли її зупинити після першої години. Тому зробили пілотний випуск з двох частин. Працювали ми тоді у клубі "Visim", який вже теж історія", – написав він.

Через рік перед командою постав вибір: залишитися там само і виходити в записі чи перейти на Волинське телебачення в прямі ефіри. Згодом таки обрали "LIVE".

"І не жалкуємо. Бо з прямого ефіру слів не викинеш. Що людина сказала, те й залишиться назавжди", – зазначив Шараєвський.

"Нове місце і, значить, нові знайомства. До нас приєдналася найкраща в світі редакторка Олександра Куртєєва і прекрасна режисерка Віка Поліщук. З'явилися нові декорації від Кості Петрука. Окремо треба сказати про сценаристів, бо моя безпосередня робота – це контакт з ними. Через "сценарну кухню" ток-шоу пройшло багато людей: Юрій Ричук, Еля Серкожаєва, Андрій Лучик, Руслан Пилипчук (та інші). В кожного свій стиль, підхід до роботи. Спостеріг одне: якщо людина "матьора" в написанні, то сценарій здає в останню ніч, невчасно і обов'язково перекручують всі задумки. Звісно, від цього сценарій стає кращий майже завжди. А от початківці пишуть чітко за планом і здають все вчасно. Тому приємно бачити, як люди з початківців виростають у "профіків", – написав режисер.

Також він анонсував, що незабаром ток-шоу розпочне новий сезон. З новими героями, новими подіями і новими емоціями.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні