У кінотеатрі PremierCity - прем’єрна вечірка*

0
-3
У кінотеатрі PremierCity - прем’єрна вечірка*
23 серпня о 18:30 в кінотеатрі PremierCity відбудеться вечірка з нагоди прем’єри фільму Альфа. На вас чекають подарунки, конкурси, сюрпризи, розіграші квитків та сувенірної продукції.

Фільм Альфа - ця історія сталася тисячі років тому, за часів останнього Льодовикового періоду. Одне з давніх європейських племен із найбільшим рівнем розвитку для свого часу. Але і вони тоді не були застраховані від бурхливої дикої природи. У будь-яку мить людина могла померти від лап дикого звіра, від природних катаклізмів або від чогось ще. Існування цілого племені залежало від полювання... Але після одного такого полювання син ватажка у стаді на ім'я Зета отримав серйозну травму й узагалі вважався загиблим для одноплемінників.

Він вижив і залишився один на один із природою. На своєму шляху він знаходить кинутого пораненого вовка Альфу, який не вижив би без хлопця. Але ці двоє навчилися виживати разом, довіряти один одному. Ця дружба триватиме роками.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні