Вийшов друком черговий номер обласної газети «Волинь24»

0
0
Вийшов друком черговий номер обласної газети «Волинь24»
Тридцять другий номер газети «Волинь24» вийшов друком у понеділок, 20 серпня.

У ньому ви прочитаєте:

«Атовець хотів себе спалити біля Луцькради». У середу, 15 серпня, ввечері учасник АТО прийшов до будівлі Луцької міської ради та пригрозив себе підпалити. Однією з причин такої поведінки могла бути незгода атовця з рішенням міської ради про тимчасове перенесення коштів з майбутнього реабілітаційного центру для воїнів АТО на добудову школи №27.

«Влада Луцька хоче знищити найстарішу книгарню міста». Тишком-нишком без жодних обговорень із громадськістю депутатська більшість Луцької міськради на чолі із секретарем ради Григорієм Пустовітом і керівником найбільшої фракції в мерії Ігорем Поліщуком хоче продати приміщення книгарень «Планета» (яку ліквідували торік) і «Освіта» (яка ще працює) на проспекті Волі в Луцьку.

«На Сході загинув боєць з Волині».

«З 1 вересня частина волинян не зможе дивитися телевізор».
«Через приїзд кримських льотчиків у Луцьку подорожчала оренда квартир».

«У центрі Луцька «накрили» бордель».

Традиційно «Волинь24» закликає привітати відомих людей краю, які цього тижня святкують дні народження, друкує звіт про черговий матч футбольної команди «Волинь», результати матчів у Прем’єр-лізі і першій лізі, турнірні таблиці обох ліг.

Також у газеті – рубрика «Трапилося цими днями», бувальщина, повідомлення про останні події з життя міста й області, реклама і багато іншої цікавої й корисної інформації.

Поспішайте придбати «Волинь24». Газета розповсюджується за акційною ціною – 50 копійок. З часом, можливо, доведеться її піднімати.

Тому, щоб гарантовано за стабільною ціною отримувати «Волинь24» у свою поштову скриньку в будь-якому населеному пункті Волині, радимо читачам оформити на «Волинь24» передплату. Зробіть це у найближчому відділенні «Укрпошти».

Оформляючи передплату, ви тільки сплачуєте поштовикам за приймання квитанції, а також за доставку видання до вашої скриньки. На місяць ці послуги загалом вартують 4,32 грн, на три місяці – 11,26 грн, до кінця року – 14,35 грн.

Передплатний індекс «Волинь24» – 60331.
Теги: газета
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні