У луцькому магазині «спалили» бабусю-крадійку

1
3
У луцькому магазині «спалили» бабусю-крадійку
У Луцьку затримали пенсіонерку, яка впродовж двох місяців крала продукти з магазину.

Бабуся регулярно навідувалася в магазин «Щедрий Кошик» на Львівській, 146, а йшла звідти, прихвативши деякі продукти, - пишуть Волинські новини.

Спіймали її на гарячому, а відеокамери підтвердили, що це не вперше.

Із цього приводу в Луцькому міськрайонному суді Волинської області розглянули кримінальне провадження № 12018030010001283.

Учасники засідання встановили, що жінка здійснювала крадіжки в одному і тому ж магазині та робила це вечірньої пори.

Зокрема обвинувачена 23 березня 2018 року таємно викрадала продукти харчування із торгових прилавків, зокрема каву, цукерки, кетчуп на загальну суму 403 гривні.

Повторила свою «брудну» справу 30 березня 2018 року, коли таємно викрала кілька упаковок кави, цукерки, оливки, шоколадки, насіння, сирки на загальну суму 782 гривні.

За наживою пенсіонерка повернулася 3 квітня 2018 року, вкотре поцупила приблизно такі ж товари на загальну суму 410 гривень. Окрім того, вона ж, 8 квітня 2018 року знову взялася цупити каву та цукерки на загальну суму 283 гривні.

Суду надали докази у вигляді запису з відеокамер. Пенсіонерка визнала та розкаялася й між представником потерпілого уклали угоду про примирення.

Тому суд виніс вирок щодо призначення покарання у вигляді позбавлення волі строком на один рік з випробувальним терміном.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Чмо по життю, чмо й на старості!( Скільки такі напаскудять, поки не здохнуть!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні