Губернатор Савченко розповів, як вчився в Єгипті на поліцейського. ФОТО

2
0
Губернатор Савченко розповів, як вчився в Єгипті на поліцейського. ФОТО
Очільник Волинської ОДА зустрівся з волонтерами мовних таборів та поділився спогодами про своє навчання в Єгипті.

Олександр Савченко 16 серпня зустрівся з носіями іноземних мов, які відгукнулися на запрошення поспілкуватися, – йдеться на офіційній сторінці губернатора у фейсбуці.


Серед них: Ахмед Абдрабоу – англомовний волонтер із Єгипту, з міста Пізи. Він потрапив до школи села Хорохорин Луцького району.

Ще одна школа, якій пощастило з англомовним волонтером – школа-ліцей у Турійському районі. Сюди прибув волонтер Калум Джексон з Великобританії, з міста Портсмут.

Також в облдержадміністрацію завітала волонтерка з Єгипту з міста Александрія – Йомна Махмуд. Вона вчить дітей іноземної селі Заброди Ратнівського району.

Йомна – дитячий дантист. Її рідна мова – арабська, вона пояснює дітям, що англійська для неї була іноземною, але вона змогла вивчити і вільно володіти – значить і вони зможуть.

«Це зовсім новий досвід. Я завжди жила у великому місті, а зараз – у невеличкому селі. Тут неймовірна природа, чисте та свіже повітря. Проте найбільше мені подобаються учні – вони щирі, дружні та життєрадісні», – розповідає волонтерка.


«Вони щодня помітно вдосконалюються. Мені дуже приємно, що я роблю свій вклад в кожну дитину, яку навчаю. І це набагато важливіше, ніж гроші чи слава», – зізнається Йомна.

«Судячи з усмішок, ваше волонтерство проходить чудово. Дякую, що відгукнулися. Я в Єгипті неодноразово був, навіть навчався там, в Пальмірі, в поліцейській академії. Звичайно був і в інших містах, музеїв багато відвідував. Єгипетські курорти на сьогоднішній день дуже популярні», – розповів Савченко.

«А на Волині є Шацькі озера. Там я планую розбудувати інфраструктуру не гіршу, аби область відвідували туристи з інших країн. Я поважаю ваш героїчний вчинок – залишити своїх рідних, звичне середовище, вийти з зони комфорту, поїхати в іншу країну та навчати дітей, – зазначив губернатор.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
В Україні немає ніяких губерній, а отже немає і ніяких факаних губернаторів, чи гебітскомісарів.
Відповісти
То якого милого ти сюди приїхав. Треба було свінкса там сторожити, чи Ассуанську греблю. Фараон він же мусор. Хорошому фараону - хороший саркофаг. Повністю підтримую хвілолога. Хочеться губерній, рублєй і лаптєй? В Мордор, орки.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні