«Заява в поліції», - матір хлопчика з інвалідністю, якого висадили з маршрутки до Луцька

1
-1
«Заява в поліції», - матір хлопчика з інвалідністю, якого висадили з маршрутки до Луцька
Мати хлопчика з інвалідністю, якого висадили з маршрутки до Луцька, написала заяву у поліцію.

У п’ятницю, 10 серпня, в департаменті інфраструктури і туризму Волинської ОДА відбулася зустріч підприємця, власника маршруту «Дубище-Луцьк Олега Хайчевського, з мамою Арсена Васєчка Наталею, директором департаменту інфраструктури ОДА Іваном Миркою, юристом та заступницею директора департаменту інфраструктури та туризму - начальницею управління транспорту та інфраструктури ОДА Наталею Остапкович, - пише Район.Рожище.

Нагадаємо, водій рожищенської маршрутки під час рейсу висадив 6-річного хлопчика з інвалідністю.

Мета зустрічі – вирішення конфлікту, який виник.

«Спершу хочу ще раз переповісти ситуацію, яка трапилася з моїм сином. Це я говорила і при зустрічі в Департаменті. З Арсеном того дня їхала тітка. Вона зайшла до маршрутки, посадила малого, а сама підійшла до водія, аби показати посвідчення.

Як зауважує жінка, зустріч була конструктивною, а ось в пресі всю цю ситуацію неабияк спотворили.

«Прикро, що в пресі написали неправду, буцімто я не маю до водія претензій. Я маю до нього великі претензії, бо ніхто не давав йому права так розмовляти з пасажирами та ще й при дитині. І моя заява в поліції лежить. Думаю, вони розберуться з цим прикрим інцидентом справедливо. А ще я б дуже хотіла, щоб водій прийшов до нас і просто сказав «вибачте».

Ця ситуація хай стане прикладом, як не можна поводитися з людьми, а тим більше з дітьми з особливими потребами. Претензій я не маю до власника маршруту, адже розумію, що він не може відповідати за всіх своїх працівників та за їхні висловлювання та дії. Але, на мою думку, наших водіїв варто вчити культури поведінки й спілкування із пасажирами», – додала наша співрозмовниця.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
для водія - ст.356 кримінального кодексу україни - самоправство
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні