«Медичний Центр «Технології здоров’я»: лікування варикозу без операції*

0
3
«Медичний Центр «Технології здоров’я»: лікування варикозу без операції*
«Медичний Центр «Технології здоров’я» – заклад з широким спектром лікувально-діагностичних та СПА-послуг. В установі обстеження і лікування проводяться на основі новітніх медичних розробок та за допомогою сучасного обладнання провідних українських та європейських виробників.

Також, центр проводить ендовенозну лазерну коагуляцію варикозно розширених вен.

Варикозна хвороба вен нижніх кінцівок в наші дні вважається одним з найпоширеніших захворювань. Синдром варикозно розширених вен зустрічається у більш ніж 60 % обстежених людей, переважна частина яких - це жінки.

Важкість у ногах, набряки, нічні судоми, судинні зірочки, пігментація шкіри, розширені вени – це перші ознаки варикозної хвороби.

Більшість людей вважають цю патологію лише косметичним дефектом, та мало хто задумується, що хвороба та її можливі ускладнення часто стають не тільки причиною втрати працездатності та інвалідності пацієнта, але і створюють загрозу життю.

Донедавна вважалось, що варикозного розширення вен можна позбутись лише шляхом відкритої операції. Сьогодні існують різноманітні методики малоінвазивних втручань, за допомогою яких можна позбутись варикозної хвороби вен нижніх кінцівок на будь-якій стадії захворювання, та при цьому зберегти максимальний косметичний ефект після процедури.

Суть даної методики полягає в термічному впливі лазера на внутрішню венозну стінку. В результаті процесу відбувається закриття (заклеювання) хворої судини. Як доповнення до ендовенозної лазерної коагуляції застосовується склеротерапія.

Це найсучасніша, прогресивна і мало травматична методика лікування варикозу, яка давно вже отримала велике поширення в світі. Виконується вона під ультразвуковим контролем.

Таке лікування не потребує загального наркозу та перебування в стаціонарі. Проводиться без жодного розрізу.

Операція не залишає пігментації і рубців. Вже через годину після втручання пацієнт повертається до звичного ритму життя. Річне спостереження за результатами лікування (лікарські консультації, ультразвукові обстеження) проводиться безкоштовно.

Необхідно пам’ятати, що людям, для яких актуальні фактори ризику та які мають спадкову схильність до варикозної хвороби потрібно один раз на рік консультуватися у хірурга-флеболога з обов’язковим ультразвуковим обстеженням вен, адже, хворобі краще запобігти.

Консультації досвідчених лікарів- флебологів в центрі проводяться за попереднім записом за адресою: м. Луцьк, вул. Словацького, 2 ( приміщення готелю ” УКРАЇНА “ )

Телефон (0332) 78 81 01, моб. : 095 609 28 51, 097 441 70 09.

Ліцензія МОЗ №738 від 21 липня 2016р.

Самолікування може бути шкідливим для Вашого здоров’я!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні