«Слава Україні!»: українські військові вітатимуться по-новому

2
-1
«Слава Україні!»: українські військові вітатимуться по-новому
В Україні хочуть замінити військове вітання радянського зразка «Здрастуйте, товариші!» та «Бажаємо (бажаю) здоров’я!» на «Слава Україні!» та «Героям слава!».

З дорученням розробити відповідний законопроект звернувся президент України - верховний головнокомандувач Збройних сил Петро Порошенко. Про це повідомив міністр оборони Степан Полторак, - повідомляє Укрінформ.

«Президент України доручив підготувати зміни до закону України, яким затверджуються військові статути, тому що це визначається у військових статутах, як треба вітатися. Такі пропозиції готуються, і сподіваюся, що після виходу з канікул народні депутати приймуть це в цілому», - сказав керівник міністерства оборони України.

За його словами, новий законопроект уже практично готовий. Суб'єктом законодавчої ініціативи буде президент України - верховний головнокомандувач Збройних сил.

Міністр підтвердив, що під час військового параду в День Незалежності у Києві 24 серпня уже звучатиме військове вітання «Слава Україні!» та «Героям слава!».

«Під час проведення параду ми якраз покажемо, що це більш українське, більш наше», - додав Степан Полторак.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Героям в срало!
Відповісти
це схоже петькіна лебедіная пєсня.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні