«Провокація», - мешканці луцького будинку про роботу журналістів «Аверсу»

3
3
«Провокація», - мешканці луцького будинку про роботу журналістів «Аверсу»
Голова асоціації ОСББ «Лучани» Юлія Сабатюк вважає провокацією роботу журналістів телеканалу «Аверс».

Про це вона написала у Фейсбуці.

«Сьогодні в ОСББ, яке створено із власників квартир нашого будинку-відбувалась провокація! На даний момент ми утеплюємо будинок: є рішення співвласників 2/3 підписів, є проектна документація, паспорт фасаду в кольорах, експертизи, дозвіл на виконання будівельних робіт з утеплення - тобто весь набір необхідних документів!» - йдеться у дописі.

«Однак, встановлення правди - не було метою представників телекомпанії Аверс ( не маю мужності назвати їх журналістами)», - пише Юлія Сабатюк.

«Провокації звучали не тільки в запитаннях особи з мікрофоном, а й були намагання відзняти внутрішньо фінансову документацію ОСББ. Усі дії представників Аверсу мали на меті дискредитувати впровадження енергоефективного заходу у житловому будинку», - додає вона.

«Ми (більшість співвласників у будинку) прекрасно розуміємо, що є люди , які в поважному віці проживають у трьох кімнатних квартирах самотні та не мають можливості сплачувати ремонтні фонди, однак усі ці умови не заважали їм зробити «клаптикове утеплення на одну пенсію»!» - зазначає жінка.





Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ОСББ не «лягає» під дикорослих - от і замовлення на «мочилово» на Аверсі. Не знаєте ким і для чого кАнал використовується? :)
Відповісти
Як я вже неодноразово писав журналюга Аверсу це проститути, вони за бабло рідних продадуть і себе віддадуть , коментарі пишуть тільки ті що вигідні їхнім замовникам
Відповісти
всі мешканці так важать а не тільки Сабатюк, Аверс вже просто пробили дно.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні