Гнилі продукти, папір і пластик: Старий ринок після робочого дня. ФОТО

7
1
Гнилі продукти, папір і пластик: Старий ринок після робочого дня. ФОТО
Гори пластику, паперу та гнилих продуктів - у такому стані залишається територія Старого ринку після робочого дня.

Про проблеми Центрального (Старого) ринку в Луцьку не говорив лише лінивий. Неодноразово заявляли про необхідність його перенесення: одні – за, інші – проти. Але усі одностайні у тому, що продовжувати діяти у такому стані, як зараз, ринок не може, - пише ІА ВолиньPost.

Поки тривають дискусії чи переносити ринок і куди, торговці Старого ринку щодня продовжують залишати після себе гори мотлоху, серед яких – безліч пластику, паперу, клейонок, тканин, гнилих овочів та фруктів, залишків інших продуктів тощо. Коли ринок залишають люди, усе це розносять птахи та бездомні тварини, для яких ринок – одне з "облюбованих" місць.

Ще одна з проблем ринку – стихійна торгівля. Люди привозять домашню продукцію і продають її просто «з землі», де перед тим ввечері чи вночі тварини і птахи розносили зіпсовану продукцію і залишали послід, чим створили надзвичайну антисанітарію та небезпеку для тих, хто потім придбає тут продукцію.

На підтвердження - добірка фото зі Старого ринку, створена надвечір 19 липня.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
СРАКА!!!!
Відповісти
Цей базар потрібно в Брище виселити.
Відповісти
А після ваших срак в унітазах теж не зовсім чисто, але спускаєте воду, берете ,,ёрж" до рук і все, порядок. Так і тут,прибирання є кожного дня ,прийдіть зранку ,переконаєтесь.Просто комусь вигідно нагнітати негатив про цей ринок,щоб прибрати його д о своїх брудних лап ,а ви підтявкуєте тому КОМУСЬ. А те що наші люди часом люблять часом насвинячити то ,як кажуть ,,маємо те що маємо,,Якби за викинуте або неприбране сміття було б якесь хоча б мінімальне покарання у вигляді штрафу з протоколом то результат був би миттєвий.
Відповісти
прибиральник для того і існує щоб прибирати,він за це гроші отримує,якщо не будуть смітити то і відпаде потреба в прибиральниках і люди залишаться без зарплати і роботи
Відповісти
"Європейське"місто у всій красі.Як казав Шиба-місто стає все га.... і га....
Відповісти
Ооо,бачу боти не сплять,а їхні нікчемні дописи англійською ....просто нікчемні пропагандони типу made in ...расєя
Відповісти
Сірожа ,ти чё обзиваєшся ,зацепило?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні