У харківському притулку жорстоко повбивали котів

1
1
У харківському притулку жорстоко повбивали котів
Уночі 15 липня у Харкові невідомі увірвалися у міні-притулок і вбили котів.

Про це повідомила харківська зоозахисниця Марина Суркова на своїй сторінці в Facebook. За її словами, в той момент власниці закладу не було на місці, пише Еспресо.

Зазначається, що тварин рубали лопатами та били палицями. І підозрюють у цій жахливій розправі підлітків.

"Я підозрюю підлітків, які живуть неподалік. Вони часто лазили по моєму двору в мою відсутність, гладили кошенят, заходили до хати, весь час щось видивлялися. Сусіди у нас всі адекватні, мої тварини нікому не заважають, противників притулку немає", - розповіла власниця притулку Олена Тарасова.

Вона притулку додала, що взимку вже був подібний випадок. Тоді до напівсмерті побили собаку та двох її цуценят. Собаку вилікували, а щенята втекли з притулку і не повернулися.

Наразі момент поліція вирішує питання про внесення події до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Загиблих тварин поліцейські забрали на експертизу.

"Ми провели два огляди. Під час другого вже зібрали усі необхідні матеріали, зняли відбитки пальців", - розповіла прес-офіцер Нацполіції у Харківській області Оксана Калмикова.


Фото із Фейсбуку Олени Тарасової.
Теги: тварини
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Шок! Лізти в чужу хату вбивати котів... у людей велики проблеми з психікою. Треба знайти та ізолювати від суспільства.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні