Чому перебування на сонці покращує секс

1
-5
Чому перебування на сонці покращує секс
Вчені розповіли про користь сонця для сексуального здоров'я.

Про це пише Gazeta.ua.

"Під час дослідження було виявлено, що перебування на сонці стимулює вироблення вітаміну D, а також покращує настрій. Виявилось, що і секс набуває яскравіших забарвлень, адже вплив сонячних променів стимулює вироблення тестостерону і згодом позитивно впливає на якість сексу", - повідомила Елі Ділкс, експерт з питань охорони здоров'я.

"Тестостерон робить сильний вплив на нашу сексуальну активність. Дослідження вчених свідчать про те, що сонце стимулює його вироблення, а це означає, що сонячні промені можуть поліпшити якість сексуального життя. Також ці результати підтверджують теорію про те, що жінки з дефіцитом вітаміну D мають більш низькі рівні естрогену. Це, в свою чергу, негативно впливає на жіноче лібідо", - додала вона.

Вчені виявили, щоб отримати необхідну дозу вітаміну D і простимулювати вироблення необхідних гормонів, людині достатньо перебувати на сонці близько 30 хвилин за два тижні.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ті вчені вже незнають що писати про вплив сонця,то шкідливо,то корисно...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні