Візит Порошенка і Дуди та «Вулька у центрі міста»: вийшов друком новий номер газети «Волинь24»

0
3
Візит Порошенка і Дуди та «Вулька у центрі міста»: вийшов друком новий номер газети «Волинь24»
Двадцять сьомий номер газети «Волинь24» вийшов друком у понеділок, 9 липня.

У ньому ви прочитаєте:

Схоже, не домовившись, про спільне відзначення 75-х роковин Волинської трагедії, президенти України і Польщі в один день порізно вшановували пам’ять своїх загиблих співвітчизників. Петро Порошенко – українців, загиблих від рук польських бойовиків, Анджей Дуда – поляків, убитих українцями у вирі Другої світової війни. За даними ЗМІ, українська сторона пропонувала здійснити вшанування полеглих українців та поляків разом. Проте польська сторона відмовилася. Детально – в матеріалі «Від суперечки польського та українського народів виграє лише третій».

Вона ховається за гущавиною дерев у самісінькому серці Луцька. Стара хата на Парковій. Кілька квартир. Вікна з різьбою. Ганок із човном. Посередині впав дах. Стіну, що нахилилася над стежкою, тримає старий абрикос і свіжа підпора… Ця оселя на Парковій – нині чи не єдиний фрагмент єврейського села Вулька, на якому в Луцьку постав проспект Волі. Міський репортаж Олени Лівіцької «Остання хата єврейського села на проспекті Волі».

Цього року оновлена українська поліція отримала нову дату професійного свята – 4 липня. Та чи допомогло перезавантаження змінити підходи деяких правоохоронців до фінансових питань?

Електронне декларування правоохоронцями їхніх статків – один із способів перевірити, чи прозоро нинішні поліцейські наповнюють свої кишені. Видання «Волинь24» проаналізувало декларації працівників волинської поліції і відібрало п’ятірку тих, хто торік отримав найбільші доходи. Хто вони, найуспішніші у фінансовому плані правоохоронці Волині, дізнаєтеся з матеріалу «Хлібний» рік».

Традиційно «Волинь24» закликає привітати відомих людей краю, які цього тижня святкують дні народження.

Також у газеті – рубрика «Трапилося цими днями», повідомлення про останні події з життя міста й області, реклама і багато іншої цікавої й корисної інформації.

Поспішайте придбати «Волинь24». Газета розповсюджується за акційною ціною – 50 копійок. З часом, можливо, доведеться її піднімати.

Тому, щоб гарантовано за стабільною ціною отримувати «Волинь24» у свою поштову скриньку в будь-якому населеному пункті Волині, радимо читачам оформити на «Волинь24» передплату. Зробіть це у найближчому відділенні «Укрпошти».

Оформляючи передплату, ви тільки сплачуєте поштовикам за приймання квитанції, а також за доставку видання до вашої скриньки. На місяць ці послуги загалом вартують 4,32 грн, на три місяці – 11,26 грн, до кінця року – 16,22 грн.

Передплатний індекс «Волинь24» – 60331.
Теги: газета
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні