Львівський мер Садовий розкаже лучанам, як любити своє місто

4
-2
Львівський мер Садовий розкаже лучанам, як любити своє місто
Андрій Садовий розповість, як написати стратегію ідентичності Луцька.

Лучан кличуть на «UrbanTalks Луцьк & Львів», щоб розповісти, як написати стратегію ідентичності міста. Захід відбудеться у четвер, 5 липня, на території Волинського коледжу НУХТ (Луцьк, вул. Кафедральна, 6), - повідомляють організатори у Фейсбук

Захід під назвою «UrbanTalks Луцьк & Львів» організовують ініціативна група Urban Hub Lutsk у партнерстві з Львівською міською радою.

«UrbanTalks Луцьк & Львів» — це дружній діалог та пошук дотиків партнерства між містами. Під час події реформатори міста Лева поділяться досвідом та розкажуть про місцеві успішні кейси просторового планування та інтегрованого розвитку, залучення мешканців до прийняття рішень, партисипативні практики управління містом, розвиток науки, ІТ та інше.

В програмі зустрічі лекції на такі теми:

- Сучасне місто: стратегія ідентичності – Андрій Садовий, міський голова Львова.

- Успішні стратегії міста. Приклад Львова. Який ефект від реалізації стратегії отримує місто – Олександр Кобзарев, директор Комунальної установи «Інститут міста».

- Міське планування. Архітектурні принципи для Львова – Юліан Чаплінський, начальник управління архітектури, головний архітектор Львова.

- Екосистема міста для створення стартапів – Андрій Москаленко, заступник міського голови з питань розвитку.

- Як залучити мешканців до прийняття рішень. Приклад Львова – Олександра Сладкова, заступник директора Львівського комунального підприємства «Інститут просторового розвитку».

- Який ефект конференц-індустрія приносить для міста? – Ліна Остапчук, директор комунального підприємства «Львівське конференц-бюро».

Захід буде цікавий для власників бізнесу, топ-менеджменту і активних громадян, які прагнуть змінити місто Луцьк.

Участь у заході вільна - проте потрібно зареєструватися за короткою формою.





Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Садовий так " любить" своє місто, що за дванадцять років не придумав ,як очистити Львіві від сміття.
Відповісти
Лет 35 тому в Катаре какой-то бедуин нашёл нефть и газ. И за эти 35 лет катарцы стали одними из самых богатых жителей Земли. У нас в Украине достаточно ресурсов, что бы жить не хуже катарцев, но где взять того бедуина? Что не Президент, вор. Что ни премьер министр и опять вор! Депутаты воры. Церковь охринела вообще, танет мазу за путина. Может найдётся БЕДУИН, выгонит бородатых в рашу отнимет власть у воров? Придут другие воры и заживём? Ответ прост - нельзя на старом налоговом, грабительском, социалистическом фундаменте строить новое общество. Нельзя! Вы же сами видите, что за 25 лет независимости рашен попы, СБУ-ФСБ себя прекрасно чуствуют в Украине и ни один Президент не рискнул это прекратить. Война тоже на руку рашен попам и рошен Президенту. Как-то так
Відповісти
Як можна навести лад в країні, якщо деяке населення не спромоглося вивчити українську . Живуть на українській землі,їдять український хліб, а "язиком" висловлюють неповагу до України.
Відповісти
і заодно розкаже як закидати сміттям місто.Хоча ми і самі таке вміємо,хіба може палиця поділиться досвідом катання до швейцарії.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні