У США через обвал стіни розлилися тисячі бочок з віскі. ВІДЕО

2
3
У США через обвал стіни розлилися тисячі бочок з віскі. ВІДЕО
Тисячі повних бочок з бурбоном, обсягом 2 мільйони літрів розбилися через обвалення стіни застарілого складу в Бардстаун, штат Кентуккі.

На складі зберігалося близько 20 тисяч бочок елітного віскі — майже всі вони розбилися або полопалися, а напій пролився в землю, - повідомляє Аgroday.

Агентство з охорони навколишнього середовища побоюється, що алкоголь може просочитися в підземні води й нанести шкоду екології міста.

“По схилу пагорба стікає потік бурбона і води. Цей потік прямує до прилеглої річки Броуд-Крік, але він, практично, не несе небезпеки”, — запевняє Джон Мура, представник Кабінету міністрів енергетики і навколишнього середовища Кентуккі.

Постраждала компанія Barton 1792 Distillery була заснована в 1879 році і є найстарішим діючим лікеро-горілчаним заводом в штаті.

За словами представників компанії, руйнування складу і розлив алкоголю не вплинуть на звичайну роботу заводу, і днями лікеро-горілчаний завод знову відкриється для екскурсій.

На питання, наскільки сильно навколо пахло алкоголем, Кевін Грейсон, діючий лейтенант відділу пожежної охорони Бардстауну, відповів: «Це Бардстаун, він завжди пахне бурбоном».

Згідно з даними, поширеним у 2017 році Асоціацією дистиляторів Кентуккі, 95% від усього світового обсягу бурбона проводиться в Кентуккі, що в грошовому еквіваленті становить $ 8,5 млрд.
Теги: алкоголь
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Там горе. В Україні люди б раділи((
Відповісти
В тебе алкаша горе, що це відблося там, а не тут
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні