Луцькі школярі - серед найкращих автомоделістів України

0
16
Луцькі школярі -  серед найкращих автомоделістів України
Третє місце у командній першості – перший успіх на всеукраїнському рівні для чотирьох учасників команди з Волині.

Про це йдеться у сюжеті «Суспільного. Волинь».

Вихованці Луцького міського центру науково-технічної творчості учнівської молоді посіли третє місце на Всеукраїнських змаганнях з автомоделювання, що відбулися в Ізмаїлі Одеської області.

Усі моделі гуртківці роблять самі. Робота, кажуть, трудомістка та займає чимало часу.

- Не скажу, що вона найкраща, але вона моя улюблена. Я вже три роки як нею їжджу, - розповідає учасник змагань Богдан Крамар і демонструє свою модель. - Сама моделька обходиться в 400 гривень: це моторчик і всі деталі (струмознімач, задній міст, вісь, шестерня).

Всеукраїнським змаганням передував місяць наполегливих тренувань, адже автомоделювання – це спорт. Модель має розвивати високу швидкість та проїжджати найбільше кіл на трасі.

- Суть змагань – кожен учасник має проїхати по 4 доріжках. У кого буде швидша модель, хто буде їхати швидше, буде менше випадати, той більше проїде кругів. Це все залежить від навичок і тренувань, - розповідає керівник гуртка Павло Кадлубицький.

Зараз хлопці на канікулах. Проте уже з вересня розпочнуть активні заняття, адже у листопаді їх чекають наступні змагання.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
16

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні